World of Bread kwaliteitsbrood en banket

Algemeen

Ambachtelijke kerststollen

Ruim 20 jaar (B)Vakmanschap op het gebied van brood, banket, afbakbrood, koek, snoep voor de kerstpakkettenbranche.

Duizenden Stollen hebben haar weg gevonden naar tevreden afnemers.

World of Bread is een dynamisch bedrijf opgericht in 2001, wij zijn de groothandel voor al uw kerststollen, afbakbroodjes, nougat, speculaasproducten en andere banketspecialiteiten.

Onze ambachtelijke kerststollen zijn om van te smullen. Deze lekkernijen met feestelijke status worden vers gebakken en rijkelijk bedekt of bestrooid met amandelspijs, banketspijs of chocolade. Hoewel het een kunst apart is om kerststollen te maken, is het vrij makkelijk om ze te eten. En dat doet heel Nederland dan ook massaal tijdens Kerstmis, maar ook tijdens Sinterklaas en Pasen. Geniet jij deze feestdagen ook van een ambachtelijke kerststol uit onze bakkerij.

Ambachtelijke Paasstollen

Heerlijk goed gevulde Paasstollen met amandelspijs of een smeuige banketspijs.

Varierend van mini Paasstolletjes van 100 gram tot een Stol met een amandelspijs of een banketspijsvulling tot een stol brievenbus bestendig met een houdbaarheid van 28 dagen, maak het uw klanten gemakkelijk en bestel bij ons uw attenties. 

Ambachtelijke Vegan Paasstollen

Maatschappelijk verantwoord, duurzaam en 100 % plantaardige grondstoffen, geen enkele dierlijke toevoeging en zelfs geen eieren.

Maatschappelijk verantwoord gebakken met duurzame grondstoffen met oog voor het behoud van de natuur. Al onze Vegan stollen zowel de kerststollen als de Paasstollen worden met het officiele Vegan certificaat voorzien. 

Amandelspijs stollen

Ga je voor een originele kerststol:  Dan mag de amandelspijs zeker niet ontbreken. Dit lekkere mengsel van amandelen en suiker doet je verlangen naar de koude feestdagen.

Chocolade stollen

Iedereen houdt van chocolade en de combinatie van chocolade met rozijnenbrood bleek een gouden vondst. Genoeg reden voor ons om een kerststol met chocolade te maken.

Mini stollen

Zijn jouw ogen groter dan je maag? Dan kan een hele kerststol net even wat teveel zijn. Daarom maken wij ook mini kerststollen. Net zo lekker, maar net even wat kleiner.

Deli France

Afbakbrood met een Franse touch, beroemd om zijn krokante korst.

Afbak specialiteiten

Afbakbrood gemaakt met smaak en anders dan andere, lekkers lang houdbaar.

Dag van de verpleging

Wij versturen attenties Coronaproof en brievenbus bestendig.

Moederdag 

Heerlijke gevulde chocoladebonbons, luxe verpakt in een rood blik in hartvorm.

Brabantse streekproducten

Brabantse topproducten uit kwaliteitsbedrijven