World of Bread kwaliteitsbrood en banket

Algemeen

Ambachtelijke kerststollen

World of Bread is een jong en dynamisch bedrijf opgericht in 2001, wij zijn de groothandel voor al uw kerststollen, afbakbroodjes, nougat, speculaasproducten en andere banketspecialiteiten.

Onze ambachtelijke kerststollen zijn om van te smullen. Deze lekkernijen met feestelijke status worden vers gebakken en rijkelijk bedekt of bestrooid met amandelspijs, banketspijs of chocolade. Hoewel het een kunst apart is om kerststollen te maken, is het vrij makkelijk om ze te eten. En dat doet heel Nederland dan ook massaal tijdens Kerstmis, maar ook tijdens Sinterklaas en Pasen. Geniet jij deze feestdagen ook van een ambachtelijke kerststol uit onze bakkerij?

Amandelspijs stollen

Ga je voor een originele kerststol ? Dan mag de amandelspijs zeker niet ontbreken. Dit lekkere mengsel van amandelen en suiker doet je verlangen naar de koude feestdagen.

Chocolade stollen

Iedereen houdt van chocolade en de combinatie van chocolade met rozijnenbrood bleek een gouden vondst. Genoeg reden voor ons om een kerststol met chocolade te maken.

Mini stollen

Zijn jouw ogen groter dan je maag? Dan kan een hele kerststol net even wat teveel zijn. Daarom maken wij ook mini kerststollen. Net zo lekker, maar net even wat kleiner.

Halal producten

Producten die onder het Halal certificaat geproduceerd zijn.

Koek en snoep

Ouderwets lekkere koek, Oer Hollandse cake rol, populaire brownies en chocolade repen met gepofte rijst.

Deli France

Afbakbrood met een Franse touch, beroemd om zijn krokante korst.

Snoek specialiteiten

Afbakbrood gemaakt met smaak en anders dan andere.